Wil jij ook besparen op

warmte?

Ons doel: Zorgen dat je geld bespaart!

Verwarming is een forse energiepost voor huishoudens en bedrijven. Door te verwarmen met infrarood warmtepanelen, kun je de verwarmingskosten 25-30% laten dalen. 

Waarom infrarood warmtepanelen?

  • Warmte als de zon
  • Energiekostenbesparing tot 30%
  • Warmtebehoefte per paneel regelbaar
  • Gasvrij
  • Geen luchtcirculatie
  • Gezonde verwarming
  • Geen onderhoud
  • Goedkoop

Onze werkwijze

Stap 1 - Locatiebezoek binnen 1 week

Na je aanmelding bezoeken we je en analyseren we je woning of bedrijfspand. Je krijgt inzicht in energiebesparende maatregelen, kosten en de potentiële besparing op je energierekening.

Stap 2 - Je krijgt een gratis energiescan

Als onze energieadviseur de bestaande situatie in kaart heeft gebracht, ontvang je direct een duidelijk overzicht met subsidies en financieringsmogelijkheden. Ervaar het voordeel van één deskundig en onafhankelijk aanspreekpunt.

Stap 3 - Heldere offerte binnen 3 werkdagen

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte. Na de offerte weet je wat de exacte investering zal zijn. Je krijgt altijd een heldere vergelijking tussen zelf investeren en financieren met een lening op gunstige condities.

Stap 4 - Geïnstalleerd binnen 6 weken

De erkende installateur gaat aan de slag. Moeten er vooraf maatregelen getroffen worden, dan regelen we dat. Bespaardirect bewaakt de kwaliteit en de voortgang. Wij zijn en blijven jouw aanspreekpunt, tot en met de oplevering. We voeren een eindcontrole uit en checken of je honderd procent tevreden bent.

Stap 5 - Zorgeloos genieten!

Ook voor de nazorg kun je terugvallen op Bespaardirect, dankzij onze unieke garanties. Als je dat wilt regelen we ook de btw-teruggaaf en subsidieaanvraag voor je.

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan

Bespaardirect ook voor:

Klanten aan het woord

Wij wisten al veel besparingen te realiseren en klanten blij te maken! 

W. van Duijfhuizen

Wijchen

Vooral het onafhankelijke en vrijblijvende advies hebben we als zeer prettig ervaren. Geen opdringerige verkoop, maar een eerlijk en goed verhaal zoals het hoort.

C. Favie

Weert

Er is zoveel aanbod, dat je niet weet waar je moet beginnen. Bespaardirect zette alles helder op een rij. Zelfs de subsidies hebben ze geregeld. We hebben nu meer comfort en een lagere energierekening.